İstanbul'a ilk kar yağışı için tarih verildi. Duyanlar heyecanlandı. Şehir merkezlerinde de etkisini gösterecek

Meteoroloji sitesi Hava Forum tarafından İstanbul'a ilk kar yağışı için tarih verildi. Aktarılan bilgilere göre kar yağışının etkisinin soğuk hava olarak şehir merkezlerinde de kendisini hissettirmesi bekleniyor.

İstanbul'a ilk kar yağışı için tarih verildi. Duyanlar heyecanlandı. Şehir merkezlerinde de etkisini gösterecek

Marmara bölgesinde artık sıcak havalar tamamen etkisini yitiriyor. Meteorolojik kaynaklar tarafından şu an için yeni sıcak hava dalgaları beklenmiyor. Önümüzdeki günlerde artık soğuk havaların bizleri karşılayacağı tahmin ediliyor. 

20 milyona yakın insanımızın yaşadığı İstanbul'da da ilk kar yağışı için tarih verildi. İlk yağışın yüksek kesimlere düşmesi bekleniyor. Aktarılan bilgilere göre kar yağışının etkisinin soğuk hava olarak şehir merkezlerinde de kendisini hissettirmesi bekleniyor. 

"KARAYEL KESKİN BİR SOĞUK YAPAR" 

Hava Forum tarafından konu hakkında yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: 

"İstanbul'da pazar kuvvetli karayel ihtimali var. İstanbullu kar severler karayeli çok sever. Karayel-İstanbul aşkı bir başkadır. Karayel keskin bir soğuk yapar. Bu pazar İstanbul'un yüksek kesimlerinde mevsimin ilk kar yağışını görme ihtimalimiz var. Heyecanlıyız, takipteyiz!"  

İstanbul'a ilk kar yağışı için tarih verildi. Duyanlar heyecanlandı. Şehir merkezlerinde de etkisini gösterecek - Resim : 1