İstanbul'a kar yağmadan önce başka flaş bir şey olacak. 17 hatta 18'e kadar çıkacak. Tarih daha önce verilmişti

Meteorolojik kaynaklar tarafından İstanbul'a yönelik daha önce yapılan uyarıda, kentte 21 Ocak gibi bir tarihte kar yağışı beklendiği ifade edilmişti. Hatta bu tarihlerde 1 gün boyunca bile kar yağışının etkili olabileceği ifade edilmişti. Kar yağmadan önce ise İstanbul'da dikkat çeken bir olay meydana gelecek.

Türkiye'de yeni hafta ile birlikte hava sıcaklıklarında gözle görülür bir artış yaşanması bekleniyor. Meteorolojik kaynaklardan da bu sıcak hava durumuna ilişkin vatandaşlara bilgi verilmeye başlandı. 

Kaynaklar tarafından İstanbul'a yönelik daha önce yapılan uyarıda, kentte 21 Ocak gibi bir tarihte kar yağışı beklendiği ifade edilmişti. Hatta bu tarihlerde 1 gün boyunca bile kar yağışının etkili olabileceği ifade edilmişti. Kar yağmadan önce ise İstanbul'da dikkat çeken bir olay meydana gelecek. 

Hava Forum ise İstanbul' da ikamet eden vatandaşlarımıza yönelik dikkat çeken bir haber verdi. Hava Forum'un paylaşımında, "Yeni haftada sıcaklık artışa geçiyor... İstanbul perşembe ve cuma günleri 17-18 dereceye kadar çıkabilir" ifadeleri kullanılarak bir de video paylaşıldı. 

Öte yandan İstanbul'da yaşanan bu ciddi ısınmanın ardından önümüzdeki günlerde ise kar yağışının etkisini göstermesi bekleniyor. En azından Avrupa modeli, böyle bir uyarı verdi. 

Hava Forum'un videosunu yukarıdan fotoğrafın olduğu yerden "oynat" tuşuna basarak izleyebilirsiniz. 

İstanbul'a kar yağmadan önce başka flaş bir şey olacak. 17 hatta 18'e kadar çıkacak. Tarih daha önce verilmişti - Resim : 1