İstanbul'da AK Parti’nin 2 seçim bürosuna silahlı saldırı girişimi! İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den açıklama geldi

İstanbul'da AK Parti'nin Bahçelievler'deki seçim bürolarına silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Silah sesleri üzerine emniyet güçleri çalışma başlatırken AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe "Bizler bu saldırılara fırsat vermeyecek ve hemşehrilerimizle tam bir demokrasi havası içerisinde buluşmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

İstanbul'da AK Parti’nin 2 seçim bürosuna silahlı saldırı girişimi! İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den açıklama geldi

Bahçelievler'de Kocasinan Merkez Mahallesi, Yenibosna Kocasinan Yolu Caddesi'nde bulunan Seçim İrtibat Bürosu'nun önünden motosikletle geçen iki kişiden biri havaya ateş ettiği bildirilmiş ve olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilmişti.

İstanbul'da AK Parti’nin 2 seçim bürosuna silahlı saldırı girişimi! İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den açıklama geldi - Resim : 1

4 EL ATEŞ EDİLDİ
Polis buradaki incelemelerini sürdürürken, bu kez de yine Yenibosna AK Parti Kuleli Seçim İrtibat Bürosu'nun önünde havaya 4 el ateş edildiği ihbar edildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

İNCELEME SÜRÜYOR
Ekiplerin ilk incelemelerinde irtibat bürosuna herhangi bir isabet olmadığı belirlendi. Polisin her iki seçim irtibat bürosundaki incelemeleri sürüyor.

İstanbul'da AK Parti’nin 2 seçim bürosuna silahlı saldırı girişimi! İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den açıklama geldi - Resim : 2

İL BAŞKANI KABAKTEPE'DEN AÇIKLAMA
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Bahçelievler Kocasinan İrtibat Büromuz önünde gerçekleşen silahlı saldırı girişimini şiddetle kınıyor, konunun hukuk karşısında takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum. Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmaması en büyük tesellimiz. Bizler bu saldırılara fırsat vermeyecek ve hemşehrilerimizle tam bir demokrasi havası içerisinde buluşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

"MİLLETE HİZMET DAVAMIZA DEVAM EDECEĞİZ"
AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna ise, saldırıyı lanetlediğini belirterek "Kocasinan merkez mahallesi seçim irtibat büromuzun önünde, büromuzda dava arkadaşlarımız bulunduğu esnada kimliği belirlenemeyen motosikletli iki şahıs havaya ateş açarak uzaklaşmıştır. bu menfur hadiseyi en şiddetli şekilde lanetliyorum. Cumhurbaşkanımızın izinde bir tehdite ve korkutmalara prim vermeden, millete hizmet davamıza devam edeceğiz. Bu vesile ile Kocasinan Merkez Mahallesi teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." açıklamasında bulundu.

İstanbul'da AK Parti’nin 2 seçim bürosuna silahlı saldırı girişimi! İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den açıklama geldi - Resim : 3

SON 2 GÜNDE 3'ÜNCÜ SALDIRI
Adana'nın Çukurova ilçesinde 20 Nisan'da AK Parti ilçe binasına silahlı saldırı düzenlenmişti. Huzurevleri Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'ndaki partinin ilçe başkanlığı binası önüne elinde pompalı tüfekle bir şüpheli binaya ateş etmişti. Saldırgan polis ekiplerince yakalanmıştı.