İstanbul'da kar yağışı tarihi hakkında flaş gelişme. Kar önce oralara gelmeyecek

İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaş kar yağışının ne zaman etkili olacağını merak ediyor. Güvenilir bir meteorolojik kaynaktan alınan bilgiye göre İstanbul'da bazı bölgeler kar yağışı geldiğinde yine beklemek zorunda kalacak.

İstanbul'da kar yağışı tarihi hakkında flaş gelişme. Kar önce oralara gelmeyecek

Marmara bölgesine kar yağışı hakkında tarih verilmesinin ardından gözler İstanbul'a çevrildi. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen'in aktardığı bilgilere göre pazar günü Marmara bölgesinde İstanbul haricinde kalan illerimizde kar yağışının etkili olacağı ifade ediliyor. Ancak İstanbul hala beklemeye devam edecek. 

ARALIK SONLARINA İŞARET EDİLMİŞTİ

Daha önce de meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan değerlendirmede İstanbul'da kar yağışının aralık ayının üçüncü haftası etkili olabileceği ifade edilmişti. Ancak aralık ayının üçüncü haftası geldiğinde de İstanbul'da bazı bölgeler kar yağışı konusunda beklemek zorunda kalacak.

"SAHİLLERE DAHA GEÇ YAĞACAK"

Güvenilir bir meteorolojik kaynaktan alınan bilgiye göre İstanbul'da kar yağışının etkili olmasının ardından sahil bölgeleri biraz daha beklemek zorunda kalacak. Kar yağışının öncelik olarak yüksek kesimlerde, sonrasında ise sahil kesimlerinde etkili olması bekleniyor.