İstanbul'da sıcak saatler! 33 suç kaydı bulunuyordu! Polise ateş etti, yakalanacağını anlayınca yaşamına son verdi!

İstanbul Büyükçekmece’de polis ekipleri, hakkında çeşitli suçlarından aranması olan şahısların evine operasyon düzenledi. Operasyonda 33 suç kaydı bulunan bir şahıs, polise ateş açtı sonra yakalanacağını anlayınca silahını kendine çevirip hayatına son verdi.

İstanbul'da sıcak saatler! 33 suç kaydı bulunuyordu! Polise ateş etti, yakalanacağını anlayınca yaşamına son verdi!

İstanbul Büyükçekmece’de akşam saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı.

KAPIYI AÇMAYIP POLİSE KARŞI ÇIKTI!

Olay Büyükçekmece Kamiloba Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. Polis tarafından aranan şahısların evine operasyon düzenlendi. Şüpheliler kapıyı açmadı ve polise karşı koydu. Olay yerine özel harekat polisi sevk edildi.

İstanbul'da sıcak saatler! 33 suç kaydı bulunuyordu! Polise ateş etti, yakalanacağını anlayınca yaşamına son verdi! - Resim : 1

Operasyon sırasında hırsızlık, yağma, silahla tehdit, mala zarar verme, kasten öldürme, kasten yaralama, görevi yaptırmamak için direnme ve güveni kötüye kullanma suçlarından 18 aranması olan C.G. ve 33 suç kaydı ile hükümlü ve tutuklunun kaçması, hırsızlık, uyuşturucu ticareti suçlarından 5 aranması olan E.T, Özel Harekat polisine silahla ateş açtı.

SİLAHINI KENDİNE ÇEVİRİP YAŞAMINA SON VERDİ!

Şüphelilerden E.T. yakalanırken, yakalanacağını anlayan C.G. bu kez namluyu kendine çevirip yaşamına son verdi.

İhbar üzerine sokağa sağlık ekipleri de sevk edilirken olay yeri inceleme ekipleri apartmana girerek çalışma yaptı. Şahsın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Zanlının 12 Kasım 2023'te Bağcılar'da silahla yaralanan 2 kişiden birinin ölmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada aranan iki kişiden biri olduğu öğrenildi.

İstanbul'da sıcak saatler! 33 suç kaydı bulunuyordu! Polise ateş etti, yakalanacağını anlayınca yaşamına son verdi! - Resim : 2