İstanbul'un ortasında savcıya tekme tokat saldırı! Adalet Bakanı devreye girdi

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen İstanbul Kadıköy'de saldırıya uğradı. Otopark sırası beklediği sırada 2 kişinin saldırısına uğrayan İşçimen, defalarca yumruk ve tekmelerin hedefi oldu. Savcı, saldırganlardan şikayetçi olurken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

İstanbul'un ortasında savcıya tekme tokat saldırı! Adalet Bakanı devreye girdi

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde Yargıtay Cumhuriyet SavcıNecip Cem İşçimen feci bir saldırıya uğradı.

DEFALARCA TEKME VE YUMRUKLARA MARUZ KALDI

30 Ağustos Cuma günü yaşanan olayda Fenerbahçe-Alanyaspor maçını izlemek için giden Savcı İşçimen, otopark çıkışı sırasında iddiaya göre arkasından korna basan sürücüyü uyarınca bu araçtaki iki kişinin saldırısıyla karşılaştı. 

İstanbul'un ortasında savcıya tekme tokat saldırı! Adalet Bakanı devreye girdi - Resim : 1

1 KİŞİ YAKALANDI

Saldırıya uğrayan savcı, defalarca yumruk ve tekmelere maruz kalırken iki saldırgan olay yerinden kaçtı. Savcı İşçimen'in uğradığı saldırıyı şikayet etmesi üzerine aranan saldırganlardan birisi yakalanırken diğeri için ise arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

ADALET BAKANI: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, saldırıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. İşçimen'e yapılan fiziksel saldırıyı şiddetle kınadığını belirten Tunç, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını şu ifadelerle duyurdu: 

"Yargıtay Cumhuriyet Savcımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum. Bizleri ve yargı camiamızı derinden üzen saldırıyla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır."