İstedikleri yere götürmeyince taksiyi çaldılar!

İstanbul Eyüpsultan'da taksi şoförüyle arasında anlaşmazlık yaşayan iki kişi, taksiciyi darbedip aracı çaldılar. Çalıntı taksiyle kazaya karışan şüpheliler, yaya olarak kaçmaya çalışınca yakayı ele verdi.

İstedikleri yere götürmeyince taksiyi çaldılar!

Eyüpsultan'da müşteri gibi bindikleri takside şoförü darbeden iki şüpheli taksiyi de gasbetti. Şüpheliler bir süre sonra kaza yaptı. Yaya olarak kaçan 2 şüpheli de yakalandı.

İstedikleri yere götürmeyince taksiyi çaldılar! - Resim : 1

ÇALINTI TAKSİYLE KAZAYA KARIŞTILAR

Olay, Eyüpsultan'da 20 Ağustos Salı günü saat 22.45 sıralarında meydana geldi. Şüphelilerden biri taksi şoförü H.G.'nin kullandığı taksiye müşteri olarak bindi. Bir süre sonra yol üzerinde diğer şüphelide araca binerken, iki şüpheli taksi şoförünü darbederek aracı gasbetti. Taksi şoförünün ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Şüpheliler, gasbettiği taksiyle kaza yapıp aracı terk ederek yaya olarak kaçtı. Şüphelilerin taksiciyi gasbettiği anların vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildiği belirlendi.

İstedikleri yere götürmeyince taksiyi çaldılar! - Resim : 2

İSTEDİKLERİ YERE GÖTÜRMEYİNCE TAKSİYİ GASBETMİŞLER 

Gasp Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada olayı gerçekleştiren şüpheliler E.K. ile M.A.G. 'ü gözaltına aldı. Edinilen bilgilere göre, olay günü alkollü olan şüphelilerin Esenyurt'a gitmek istedikleri ancak taksicinin kendilerini götürmek istememesi üzerine aralarında kavga çıktığı öğrenildi.

İstedikleri yere götürmeyince taksiyi çaldılar! - Resim : 3

Kavga sırasında taksi şoförünün araçtan inmesinin ardından alkolün etkisiyle taksiyi alıp Esenyurt'a gitmek istediklerini anlatan şüphelilerin kaza yapınca araçtan indiklerini anlattıkları belirtildi. Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiler.

İstedikleri yere götürmeyince taksiyi çaldılar! - Resim : 4