İtalyan transfer gelişmesini duyurdu! Fenerbahçe’ye yeni golcü adayı! Takımı 13 milyon euro bonservis istiyor

İtalyan basını Fenerbahçe’nin İtalya Serie A ekibi Fiorentina’da forma giyen M'Bala Nzola’yı transfer etmek istediğini yazdı. İtalyan ekibinin Nzola için 13 milyon euro bonservis istediği kaydedildi.

İtalyan transfer gelişmesini duyurdu! Fenerbahçe’ye yeni golcü adayı! Takımı 13 milyon euro bonservis istiyor

Hücum bölgesinde Joshua King ile Mich Batshuayi’nin ayrılığı, Serdar Dursun’un ise sözleşmesinin sona ermesi sonrası Fenerbahçe’de sadece Umut Nayir ve Edin Dzeko kaldı. Bu nedenle Fenerbahçe yönetimi bu bölge için transfer çalışmalarını sürdürürken yeni bir gelişme yaşandı.

İtalyan transfer gelişmesini duyurdu! Fenerbahçe’ye yeni golcü adayı! Takımı 13 milyon euro bonservis istiyor - Resim : 1

FENERBAHÇE, M'BALA NZOLA'YI TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Firenzeviola.it’te yer alan habere göre Fenerbahçe, İtalya Serie A ekibi Fiorentina’da forma giyen 27 yaşındaki Angolalı golcü M'Bala Nzola’yı transfer etmek istiyor. Futbolcuyu isteyen diğer bir takımın ise Lecce olduğu belirtildi.

İtalyan transfer gelişmesini duyurdu! Fenerbahçe’ye yeni golcü adayı! Takımı 13 milyon euro bonservis istiyor - Resim : 2

KULÜBÜ 13 MİLYON EURO BONSERVİS İSTİYOR

Öte yandan Fiorentina futbolcunun satışı için 13 milyon euro bonservis talep ediyor. Fiorentina’nın bu bonservis bedelini daha da düşürebileceği ifade edildi.

Geçen sezon Spezia takımından 12.6 milyon euro bedelle transfer edilen Angolalı forvet, geçen sezon çıktığı 47 maçta 7 gol atarken 5 de asist yaptı.