İtirafçının oğlundan çarpıcı açıklama! "Bu saatten sonra o insana ‘baba’ demem"

8 yaşında cinayete kurban giden Narin Güran dün gözyaşları içinde köyünde toprağa verilmesinin ardından, gözaltına alınanlardan olan Nevzat Bahtiyar’dan ilk itiraf gelmişti. 'Muhtar bana para teklif etti' diyen Bahtiyar'ın oğlu açıklamalarda bulundu.

İtirafçının oğlundan çarpıcı açıklama! "Bu saatten sonra o insana ‘baba’ demem"

8 yaşındaki küçük Narin'in dün gözyaşları içinde toprağa verilmesinin ardından, cinayetle ilgili ilk itirafçı olan Nevzat Bahtiyar’ın oğlu Ferhat Bahtiyar'dan çarpıcı bir açıklama geldi. 

İtirafçının oğlundan çarpıcı açıklama! "Bu saatten sonra o insana ‘baba’ demem" - Resim : 1

Narin’i gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın oğlu Ferhat Bahtiyar Milliyet’ten Çiğdem Yılmaz'a konuştu. Bahtiyar, şunları dedi:

“Şu ana kadar babamın tek bir hareketinden şüphelenmedik. Babam aramalara katıldı, aileyle birlikte günlerce Narin’i aradı. Şoktayız ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Evde, aramızda Narin’e dair bir konuşma olmadı hiç, çünkü ailece hep aramalara eşlik ettik.

İtirafçının oğlundan çarpıcı açıklama! "Bu saatten sonra o insana ‘baba’ demem" - Resim : 2

‘Bu kız nerede, ne oldu acaba?’ diye günlerce ailemdeki herkes Narin’i aradı. O nedenle babamla konuşma fırsatımız olmadı. Aklımıza da kimseyle ilgili bir şey gelmedi herkes gibi arıyorduk. İnsanlar kaçırıldığını düşünüyordu. Babamın öyle bir şey yaptığına inanmak istemiyorum, eğer yapmışsa da artık bir şey diyemiyorum.

İtirafçının oğlundan çarpıcı açıklama! "Bu saatten sonra o insana ‘baba’ demem" - Resim : 3

Bu saatten sonra o insana ‘baba’ demem. Biz de altı kardeşiz ve bunu yapanın bizim babamız olduğuna inanmak istemiyoruz. Köy yaklaşık 100 hanelik. Narin’in ailesi de çiftçilik yapıyordu. İntihar olayını hiç duymadık, öyle bir şey olsaydı duyardık.”