İYİ Parti Bursa İl Başkanı istifa etti

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti. Hasanoğlu, görevinden ayrıldığını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı istifa etti

İYİ Parti Osmangazi Kurucu İlçe Başkanlığı görevinin ardından yaklaşık 2 yıldır Bursa İl Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Hasanoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Uzun bir süredir sağlık sorunları yaşadığını söyleyen Hasanoğlu uzun istişareler sonucu bu kararı aldığını ifade etti.

Görev süresi boyunca yapılan işlerden dolayı mutluluğunu dile getiren Hasanoğlu, “2017 Aralık ayında tarafıma tevdi edilen İYİ Parti Osmangazi Kurucu İlçe Başkanlığı görevimden bu güne kadar kesintisiz Bursa’da yaklaşık 7 yıldır Cesurlar Hareketi’nin çok önemli iki başkanlık makamında bulunma şerefine nail oldum. Bugün geldiğim noktada ise yine kim ne derse desin ne eleştiri getirirse getirsin yaklaşık 7 yıldır Bursa’da cesurlar hareketine kesintisiz başkanlık yapmaya, maddi - manevi katkı koymaya, ailemin zamanlarını çalarak gece gündüz, gerektiğinde mesaimi ve işyerimdeki tüm sorumlukları da aksatarak görev yapmaya çalıştım. Her kulun eksiği olabildiği gibi mutlaka benim de eksikliklerim olmuştur, eksiklerimiz takdirinizle affola” dedi.