Akşener ekonominin başına geçecek ismi işaret etti! "Karşımda oturuyor" diyerek takdim etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kırıkkale'de yaptığı konuşmada İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz'ın ekonominin başına geçeceğini işaret etti. Akşener, Yılmaz'ı "İnşallah ekonomiyi yönetecek Bilge Yılmaz karşımda oturuyor" sözleriyle takdim etti.

Akşener ekonominin başına geçecek ismi işaret etti! "Karşımda oturuyor" diyerek takdim etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Kırıkkale'de ziyaretlerde bulundu. Millet İttifakı'nın 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimi kazanması halinde Akşener, İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz'ın ekonominin başına geçeceğini işaret ederek "İnşallah ekonomiyi yönetecek Bilge Yılmaz karşımda oturuyor. Darmaduman edilmiş, bilerek daha da aşağıya ittirilen bu ekonomiyi 30 sene Amerika’da yaşayıp vatandaşlık almamış bir arkadaşımızın yönetmesi için çalışacağız. En önemli okulda ömür boyu hocasınız ve vatandaşlık almıyorsunuz. Bize milliyetçilik satıyorlar öyle mi? Bize milli ve yerlilik satıyorlar öyle mi? Bizi terör örgütleriyle yan yana getiriyorlar öyle mi? Yarınız başka ülkelerin vatandaşısınız" ifadelerini kullandı. 

Akşener ekonominin başına geçecek ismi işaret etti! "Karşımda oturuyor" diyerek takdim etti - Resim : 1

"YAVAŞ VE İMAMOĞLU ETKİLİ, YETKİLİ, İCRACI CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OLACAKLAR"
Akşener "Yavaş ve İmamoğlu etkili, yetkili, icracı cumhurbaşkanı yardımcısı olacaklar. Ben de asayişten sorumlu. Asayiş derken sizin sinirinizi bozanlara karşı. Ama ben bedavadan istemem; oylarınıza talibim. Şöyle yapalım mı: Bir oy Kemal'e, bir oy Meral'e." diye konuştu.