Meral Akşener hastaneye kaldırıldı! İYİ Parti'den açıklama geldi işte Meral Akşener'in sağlık durumu...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ritim bozukluğu nedeniyle Ankara'da hastaneye kaldırıldı. Akşener'in hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Meral Akşener hastaneye kaldırıldı! İYİ Parti'den açıklama geldi işte Meral Akşener'in sağlık durumu...

tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel'in aktardığı bilgiye göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kavaklıdere’deki Güven hastanesine kaldırıldı. Akşener, bu akşam müşahade altında tutulacak. Kalbinde ritim bozukluğu ve çarpıntı sebebiyle kaldırılan Akşener’in hayati tehlikesi bulunmuyor.


"YARIN TABURCU OLMASI PLANLANMAKTADIR"
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu "Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız." açıklamasını yaptı.

"KORKULACAK BİR DURUM YOK"

Akşener'in sağlık durumuyla ilgili, hastanede yanında olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır'dan açıklama geldi. Dikbayır, “Meral Hanım'ın sağlık durumu iyi. Belki bu gece hastanede kalacağız. Kalbinde bir çarpıntı oldu. Bu yüzden hastaneye geldik, korkulacak bir durum yok ” dedi.

"YAPILAN TETKİKLERDE BİR PROBLEM SAPTANMADI"
İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Güven Hastanesi önünden “Tetkikler sonucunda ciddi bir şey yok. Kendisi bu akşam için bu akşam Güven Hastanesi’nde kalacak." açıklamasını yaptı. Hastanenin doktoru Akşener'in sağlık durumuna ilişkin "Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hafif bir çarpıntı şikayetiyle hastanemize başvurdu. Yapılan tetkiklerde bir problem saptanmadı. Hayırlıysa yarın taburcu olmasını planlıyoruz." dedi. 

 "AKŞENER’İN BİLİNEN BİR KRONİK RAHATSIZLIĞI YOK"
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, yaptığı açıklamada “Kendisi bir çarpıntı hissettiğini ifade etti. Çok yoğun bir çalışma temposu içinde. Bu çarpıntı şikayeti üzerine biz hastaneye gelmeye uygun gördük. Acil serviste tetkikleri yapıldı. Bütün tetkikler tamamlandı. Gözlem amaçlı bu gece hastanede tutulacak. Endişelenecek bir şey yok. Akşener’in bilinen bir kronik rahatsızlığı yok. Sağlık konusunda bir sıkıntısı yok." sözlerine yer verdi. 

DAVUTOĞLU: BUNU AŞACAĞINA İNANIYORUZ
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldığı bir canlı yayında Akşener'in hastaneye kaldırılmasına ilişkin "Biraz önce telefonla ulaştım asistanına. Sağlığı iyi. Sayın Akşener çok sağlam bir bünyeye sahiptir. Bunu aşacağına inanıyoruz. Sağlığı için dua ediyoruz. Dualarla yanındayız." dedi. 

KARAMOLLAOĞLU: SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU BİLGİSİNİ ALDIM
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise "Geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı @meral_aksener Hanımefendi’nin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisini aldım. Bir kez daha kendisine ve İYİ Parti camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." mesajını paylaştı.

BABACAN: EN KISA SÜREDE SAĞLIĞINA KAVUŞMASINI TEMENNİ EDİYORUM
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan "Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın @Meral_Aksener'e acil şifalar diliyorum. Meral Hanım'ın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. 

YAVAŞ'TAN AKŞENER'E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş konuyla ilgili "Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. @meral_aksener
'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." mesajını paylaştı.