İYİ Partili Hakan Şeref Olgun'dan CHP iddiası: İlk kez açıklıyorum

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Kübra Par'la Farklı Açılar programında CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'ın İYİ Parti'den istifa eden milletvekili Aykut Kaya'ya transfer teklifinde bulunduğunu açıkladı. Olgun "Çok severim, kendisi arkadaşımdır ama gidip bizzat Grup Başkan Vekili aracılığıyla Genel Başkan tarafından teklif üzerine istifa edilip çarşamba günü de Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olacağını biz biliyoruz" dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Sibil Dayanışma Platformu Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, Independent Türkçe Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek, CHP Dış Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Uzgel, CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk oldu.

"GÖKHAN GÜNAYDIN, AYKUT KAYA’YI DAVET ETTİ"
Olgun, CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'ın İYİ Parti'den istifa eden milletvekili Aykut Kaya'ya transfer teklifinde bulunduğunu belirterek "Artık bundan sonra vekil istifa edip de 3 ay sonra bir partiye geçmiyor. En son Aykut arkadaşımız söyledi. Çok severim, kendisi arkadaşımdır ama gidip bizzat Grup Başkan Vekili aracılığıyla Genel Başkan tarafından teklif üzerine istifa edilip çarşamba günü de Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olacağını biz biliyoruz. Gökhan Günaydın ile görüştü. Bunu ilk kez açıklıyorum." dedi.