Joe Biden yine dünya gündemine oturdu! Bu kez de karısını karıştırdı: Başka bir kadını öpeceği sırada araya First Lady girdi

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, yine dünyanın çok konuştuğu görüntülere imza attı. Biden'in eşi Jill Biden zannettiği bir kadını öpmek üzereyken First Lady'nin araya girerek onu uyardığı anlar kameralara yansıdı. Görüntüler izleyenler tarafından yorum yağmuruna tutulurken, Beyaz Saray'dan henüz bir açıklama yapılmadı.

ABD Başkanı Joe Biden'ın ortaya çıkan yeni bir görüntüsü sosyal medyada çok konuşuldu. Videoda Biden'in eşi Jill Biden zannettiği bir kadını öpmek üzereyken First Lady'nin araya girerek onu uyardığı anlar yer aldı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutulan görüntülere dair henüz Beyaz Saray'dan bir açıklama yapılmadı.

Joe Biden yine dünya gündemine oturdu! Bu kez de karısını karıştırdı: Başka bir kadını öpeceği sırada araya First Lady girdi - Resim : 1

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'in ortaya çıkan yeni görüntüsünde mavi takım elbise giymiş bir kadınla sohbet ettiği görülüyor. Görüntülerin devamında ise 81 yaşındaki başkan kadını öpecek gibi öne doğru eğiliyor. Tam bu sırada ise First Lady Jill Biden araya girerek Joe Biden'ı uyarıyor. Karısını bir anda yanında gören başkanın şaşkınlığı yüzüne yansırken o anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.

"DURUM GİTTİKÇE KÖTÜLEŞİYOR"

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülere ilgi göstererek yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Bu durum gittikçe kötüleşiyor" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Karısıyla karıştırarak neredeyse başka bir kadını öpüyordu" yorumunda bulundu.