Jose Mourinho, Fenerbahçe ile bütünleşti

Sevgili okurlar, Fenerbahçe 99 gol atıp 99 puan topladığı sezonu 2.sırada bitirdi. İsmail Kartal rekorları kırsa da şampiyonluk gelmeyince görevinden ayrıldı. Belki kritik maçlarda majör hatalar yapmasa Fenerbahçe şampiyon olabilirdi ama olmadı. İsmail Kartal sonrası Fenerbahçe’nin iyi bir teknik direktörün yanı sıra iyi bir lideri takımın başına getirmesi gerekiyordu. Ali Koç, doğru bir hamle yaparak Jose Mourinho’yu takımın başına getirdi.

Jose Mourinho, Fenerbahçe ile bütünleşti - Resim : 1

FENERBAHÇE’Yİ DÜNYAYA BİR KEZ DAHA TANITTI

Portekizli teknik adamın başarılarını anlatmaya gerek yok. Onu tüm dünya biliyor. Sarı-lacivertliler, çok iyi bir teknik direktörün yanı sıra bir lideri bünyesine katmış oldu. Bunu da Şampiyonlar Ligi finali öncesi ve sonrasında gördük. Mourinho, tüm dünyanın konuştuğu finalde Real Madrid - Borussia Dortmund final maçına Fenerbahçe’yi de bir aktör olarak ekledi. Kulübün dünyaya tanıtımını yaptı adeta. Fenerbahçe’nin marka değerine değer kattı, tüm odakları bir anda Türkiye’ye çekti. Milyon euroları reklam ajanslarına verseniz bu kadar tanıtım olmazdı.

Jose Mourinho, Fenerbahçe ile bütünleşti - Resim : 2

MOURINHO, FENERBAHÇE TARAFTARINA UMUT VERDİ

İmza töreni günü ise Portekizli teknik adam taraftarlarla bütünleşti. Özellikle, “Sizin hayalleriniz benim hayallerim" cümlesi Fenerbahçe'ye verdiği değeri gösterdi. Bu Fenerbahçe’nin geleceği adına umut verici. Eğer gereken takviyeler hızla yapılır ve mevcut takım kadrosu korunursa gelecek sezon çok daha farklı ve üst düzey bir Fenerbahçe seyredebiliriz.

Umarım Fenerbahçe – Jose Mourinho birlikteliği hem iki tarafa hem de Türk futboluna büyük bir katkı sağlar. Artık sadece futbol ve futbolun güzelliklerini konuşuruz.