Jose Mourinho’dan derbi öncesi flaş sözler! “Özel hazırlığa gerek yok”

Süper Lig’de sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho karşılaşma öncesinde konuştu. Jose Mourinho, “Bu maç için özel bir hazırlığa gerek yok” dedi.

Jose Mourinho’dan derbi öncesi flaş sözler! “Özel hazırlığa gerek yok”

Süper Lig’in altıncı haftasında Ülker Stadı’nda Galatasaray’ı konuk edecek Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

“ÖZEL BİR HAZIRLIĞA GEREK YOK”

Bu maç için özel bir hazırlık yapılmasına gerek olmadığını söyleyen Mourinho, “Bu maça bir hazırlık yapılması gerektiğini düşünmüyorum. Oyuncuların birçoğu bu derbiyi oynadı, ne anlama geldiğini biliyor. 3 puan için oynayacağız. Diğer maçlardan farklı olacak ama oyuncuları özel hazırlamaya gerek yok. Ne yapmaları gerektiğini biliyorlar." ifadelerini kullandı.

“ÖNEMLİ OLAN KENDİMİZİ SAHAYA YANSITMAMIZ”

Bu maçta en önemli şeyin kendi kimliklerini sahaya yansıtmaları olduğunu söyleyen Mourinho şu sözlerle devam etti:

“Aslında daha çok kendi oyun kimliğimiz üzerine çalıştık. Galatasaray'a karşı değil, hangi takımla oynarsak oynayalım analiz yapıyoruz. İkisini de karışımı bir hazırlık yaptık. Önemli olan şey kendi kimliğimizi sahaya yansıtmamız."

“BİZDEN İYİLER DİYEMEM”

İki takımın da eşit şekilde güçte olduğunu söyleyen Jose Mourinho şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Onlar bizden daha iyi diyemem. Biz onlardan daha iyiyiz de diyemem. İki takım da çok güçlü kadrolara sahip. Onlar burada iyi, şurada kötü dersem saygısızlık olur. İki takımın da güçlü oyuncuları var."