Jose Mourinho’dan gösterdiği tepki için açıklama! “Bu pozisyon temizdi”

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho kazandıkları Antalyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Jose Mourinho tepki gösterdiği pozisyon için, “Pozisyon temizdi” dedi.

Jose Mourinho’dan gösterdiği tepki için açıklama! “Bu pozisyon temizdi”

Trendyol Süper Lig’in yedinci haftasında konuk olduğu Antalyaspor’u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

“POZİSYON TEMİZDİ”

Maç içerisinde yayıncı kuruluşun kamerası önüne laptopundan maç pozisyonunu açan Jose Mourinho, “Ofsayt değildi. Sol beke bakınca Dzeko ofsayt değil. Bu pozisyon temizdi." diyerek gösterdiği tepkiyi açıkladı.

 

“SZYMANSKI ÖNEMLİ BİR OYUNCU”

Sebastian Szymanski’den övgü dolu sözlerle bahseden Mourinho, “Szymanski şöyle bir oyuncu; harika oynamadığından bile takıma yaptığı katkı çok önemli. Baskıdaki şiddetimizi sağlayan, bunu 90 dakika yapabilen bir oyuncu. Savunma arkasına koşular atan bir oyuncu. Bizim için her zaman çok önemli. Her maç, her dakika oynadığı için zaman zaman yorgun gözükebilir ama bizim için çok önemli biri." diye konuştu.

“İSTİKRAR GEREKİYOR”

Başarıların bir anda değil çalışmayla geldiğini söyleyen Jose Mourinho şu sözlerle devam etti:

“Her maç aynı soru soruluyor. Ne zaman zirvede olacaksınız, gelişiminiz nasıl falan diye. Ben buna cevap veremem. Çok çalışmamız gerekiyor. Elinizi şıklatarak olmuyor. Herkes hızlı olsun istiyor ama futbol böyle değil. İstikrar gerekiyor. Zor bir maç oldu bizim için. Alex iyi bir takım hazırlamış, sert bir rakipti. Zorluk yaşamayanlar VAR hakemleriydi. 5 saniyede karar verdiler. Stadyum çok sıcaktı. Hava akışı yok gibiydi."

“UZUN BİR ARA VAR”

Twente maçı sonrası uzun bir araya gireceklerini söyleyen Mourinho şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Derbiden sonra oynadığımız 2 maçı kazandık. Twente maçından sonra bir sonraki maça kadar uzun bir ara var. Bu arada da kızımın düğünü olacak."