Jose Mourinho’dan Lugano maçı için 2 değişiklik! İşte Fenerbahçe’nin muhtemel ilk 11’i

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu rövanş maçında Lugano ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Jose Mourinho’nun ilk maça göre 2 değişiklik yapması bekleniyor. İşte muhtemel ilk 11 ve son gelişmeler…

Jose Mourinho’dan Lugano maçı için 2 değişiklik! İşte Fenerbahçe’nin muhtemel ilk 11’i

Avrupa kupalarına bu sezon Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turundan dahil olan Fenerbahçe, İsviçre ekibi Lugano’yu deplasmanda 4-3 yenerek rövanş maçı için avantajlı bir skor elde etti. Sarı-lacivertliler bu maçın rövanşında bugün rakibini Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde konuk edecek.

Karşılaşma 20.00’da başlayacak ve EXXEN’den yayınlanacak. Mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Robert Jones yönetecek.

Fenerbahçe, her türlü galibiyet ve beraberlikte adını bir üst tura yazdıracak. Tek farklı mağlubiyet halinde uzatmalara gidecek müsabakada, iki ve daha farklı yenilgi halinde ise turu FC Lugano geçecek.

Jose Mourinho’dan Lugano maçı için 2 değişiklik! İşte Fenerbahçe’nin muhtemel ilk 11’i - Resim : 1

FENERBAHÇE TURU GEÇERSE RAKİBİ LILLE

Fenerbahçe, İsviçre temsilcisi Lugano'yu elemesi durumunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak.

Organizasyonda 3. eleme turu ilk maçları, 6-7 Ağustos, rövanşlar ise 13 Ağustos tarihinde oynanacak.

FENERBAHÇE’NİN AVRUPA KARNESİ

Avrupa kupalarındaki 272. sınavına çıkacak sarı-lacivertli takım, geride kalan 271 mücadelede 108 galibiyet, 55 beraberlik ve 108 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe, bu müsabakalarda rakip fileleri 370 kez havalandırırken, kalesinde 387 gol gördü.

Jose Mourinho’dan Lugano maçı için 2 değişiklik! İşte Fenerbahçe’nin muhtemel ilk 11’i - Resim : 2

FENERBAHÇE'NİN LUGANO MAÇI MUHTEMEL İLK 11'İ

Mourinho orta sahada Krunic yerine İsmail Yüksek, sol kanatta ise Kent’in Ferdi Kadıoğlu’nu oynatmayı planlıyor.

Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Ferdi Kadıoğlu, Edin Dzeko.