Jose Mourinho’dan maç sonu hakem açıklaması! “Çok kötü bir hakem vardı”

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Rizespor galibiyeti sonrasında konuştu. Tecrübeli teknik adam, “Kötü bir hakem vardı” diye konuştu.

Jose Mourinho’dan maç sonu hakem açıklaması! “Çok kötü bir hakem vardı”

Süper Lig’in üçüncü haftasında deplasmanda Rizespor’u 5-0 geçen Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

“BİR TAKIMA İHTİYACIMIZ VAR”

Önlerinde daha çok maç olduğunu söyleyen Jose Mourinho, “Önümüzde yaklaşık 50 maç var. 50 maç olduğu için 11 oyuncuya değil bir takıma ihtiyacınız oluyor. Aksi halde bunun altından kalkamazsınız. Takım dengeli olduktan sonra bu durumla farklı bir şekilde baş edebilirsiniz." şeklinde konuştu.

“TAKIMA FARKLI ŞEYLER KATIYOR”

Fred’in geri dönüşü hakkında konuşan Mourinho, “Daha önce Fred'in eksikliğini söylemiştim. Ama 3 gol attığı için değil. Muhtemelen hayatı boyunca bir daha 3 gol atmayacak. Takıma kattığı dinamizm farklı." ifadelerini kullandı.

“MÜKEMMEL OYNADI”

Sebastian Szymanski’nin performansından memnun olduğunu söyleyen Mourinho şu sözlerle devam etti:

“Elimizde 2 tane daha Sebastian Szymanski olsa ikisini de oynatırdık. İlk dakikadan son dakikaya kadar çok iyi oynadı. Taraftarlar İsmail Yüksek'in adını bağırdığı için mutlu oluyorum ama kaybettiğimizde takım olarak kaybediyoruz, kazandığımızda takım olarak kazanıyoruz."

“ÇOK KÖTÜ BİR HAKEM”

Maçta kötü bir hakem yönetimi olduğunu söyleyen Jose Mourinho şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Bugün iyi bir maç çıkardık. Çok kötü bir hakem ve VAR'a kararlarına karşı oynadık. Bugün kazandık, bunun sebebi de takımın iyi performansıydı."