Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri göz açtırmıyor: Tefecilik operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı

Manisa'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri iki ayrı ilçede düzenlediği operasyonda 'Tefecilik', 'Silahlı yağma' ve 'Tehdit' suçlarını örgütlü olarak işledikleri tespit edilen 5 şüpheli, gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri göz açtırmıyor: Tefecilik operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı

Manisa'nın Saruhanlı ve Yunusemre ilçelerinde, Manisa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün, 'Tefecilik', 'Silahlı yağma' ve 'Tehdit' suçlarını örgütlü olarak işleyen 5 şüphelinin yakalanması için operasyon düzenledi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri göz açtırmıyor: Tefecilik operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı - Resim : 1

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyon kapsamında 8 adres ve 4 araçta yapılan aramalarda 16 senet, 6 satış sözleşmesi, 2 vekaletname, 1 tapu senedi ve 4 cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 şüphelinin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri göz açtırmıyor: Tefecilik operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı - Resim : 2