"Kafamda 3 tane proje var" diyerek Acun Ilıcalı tv100'de açıkladı!

Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum programında, Fenerbahçe için kafasında üç proje olduğunu ve bu projelerin yılda 40-50 milyon Euro kazandıracağını açıkladı. Ilıcalı, sadece medya projesinden 15 milyon Euro gelir elde edileceğini belirterek, Fenerbahçe'nin potansiyelinin çok büyük olduğunu ve bu projelerle kulübü dünyanın en büyüklerinden biri yapmayı hedeflediğini vurguladı.

Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum programına konuk olan Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı'nın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:
İnsanlar şunu çok merak ediyor Sevgili Murat Ülker nerede diye. Murat Ülker bu işte Ali Koç’u tam anlamıyla destekliyor. O kadar destekliyor ki Sevgili Murat Ülker için çok önemli bir isim, o ismi vermesi demek ‘Ben oradayım çocuklar’ demek. Murat abi, Fenerbahçe için hiçbir şeyden kaçan birisi değil. 

"İNANILMAZ BİR GÜCÜZ"
Potansiyel olarak inanılmaz bir gücüz. İnsanlar Fenerbahçe'nin gücünü tam anlamıyla bilmiyor. Win-Win yaptım ya, Fenerbahçeliler elini taşın altına soktu.

"KAFAMDA 3 TANE PROJE VAR"
Üst düzey Fenerbahçelileri motive edeceğim, onları heyecanlandıracağım. İşadamlarına projeleri götüreceğim, bak neler olacak. Proje anlatacağım onlara. Kafamda 3 tane proje var, Fenerbahçe'ye yılda 40-50 milyon Euro getirecek.

"SADECE MEDYA PROJEMDEN 15 MİLYON EURO GELECEK"
Sadece medya projemden 15 Milyon euro gelecek. Fenerbahçe çok büyük bir kurum, biz deliyiz. Konu Fenerbahçe olduğunda, her şeyi yaparız. Dünyanın en büyüklerinden biri olabiliriz. Bakalım kimin ekonomisi daha büyükmüş! Bunu hep berabere göreceğiz.