Kafkaslardan yola çıktı, Türkiye'ye doğru yön aldı. Giriş tarihi verildi, her yeri morarttı 2 dakika okuyun c

Kafkaslar üzerinde etkili olan sistem, yönünü Türkiye'ye doğru çevirdi. Üst atmosferde Kafkaslar'ı nişanlayan soğuk havanın çok ufak bir batılaması bile son güncellenen Vrf çıktısında Orta ve Doğu Karadeniz'de bakın nasıl yağışların artmasına açacak.

Kafkaslardan yola çıktı, Türkiye'ye doğru yön aldı. Giriş tarihi verildi, her yeri morarttı 2 dakika okuyun c

Meteorolojik kaynaklardan Türkiye'ye yönelik bomba bir uyarı geldi.. Kafkas sistemi Türkiye'ye doğru yola çıktı, Karadeniz bölgesindeki illerimizde etkisini göstermeye başlayacak. 

Abadi Küçakay tarafından konuyla ilgili yapılan paylaşımda, "Üst atmosferde Kafkaslar'ı nişanlayan soğuk havanın çok ufak bir batılaması bile son güncellenen Vrf çıktısında Orta ve Doğu Karadeniz'de bakın nasıl yağışların artmasına yol açıyor." ifadelerine yer verildi. 

TARİH DE VERİLDİ 

Meteorolojik kaynaklar tarafından Karadeniz bölgesindeki illerimiz için tarih de verildi. Buna göre çarşamba gününden itibaren Karadeniz bölgesindeki illerimizde yağışların artışa geçmesi bekleniyor. 

Kafkaslardan yola çıktı, Türkiye'ye doğru yön aldı. Giriş tarihi verildi, her yeri morarttı 2 dakika okuyun c - Resim : 1