Enkazda eşi ve 3 çocuğuyla can verdi! Kahreden detay ortaya çıktı: Meğer 4 gün önce...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde enkaz altında kalan İsmail Taşkın, eşi ve 3 çocuğu hayatını kaybetti. Taşkın'ın evini dört gün önce satın aldığı ve tapu sevincinin sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı.

Enkazda eşi ve 3 çocuğuyla can verdi! Kahreden detay ortaya çıktı: Meğer 4 gün önce...

Aydın'ı Söke ilçesi Doğanbey Mahallesinden uzun yıllar önce çalışmak için Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine giden İsmail Taşkın, 10 yıl önce Zeliha Taşkın (38) ile evlendi.

Enkazda eşi ve 3 çocuğuyla can verdi! Kahreden detay ortaya çıktı: Meğer 4 gün önce... - Resim : 1

Eşinin memleketine yerleşip, sanayide kaynak ustası olarak çalışan Taşkın'ın bu evlilikten Sehernur Taşkın (9), Hanım Taşkın (7) ve Muhammed Emin Taşkın (5) isminde 3 çocuğu oldu.

Enkazda eşi ve 3 çocuğuyla can verdi! Kahreden detay ortaya çıktı: Meğer 4 gün önce... - Resim : 2

İsmail Taşkın, birikimi ile 2 Şubat günü Güneşli Mahallesi'nde satın aldığı dairenin tapusunun sevincini sosyal medya hesabından paylaştı.

İLK DEPREMDEN KURTULDULAR, İKİNCİ DEPREM ENKAZI ALTINDA KALDILAR
İsmail Taşkın ve ailesi, 6 Şubat'ta sabaha karşı yaşanan 7.7 büyüklüğündeki depremden kendi imkanlarıyla dışarıya kaçarak canlarını kurtardı. Ancak, 4 gün önce satın aldıkları evlerine tekrar giren Taşkın Ailesi, bu defa merkez üstü Elbistan olan 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremde enkaz altında kaldı.

Enkazda eşi ve 3 çocuğuyla can verdi! Kahreden detay ortaya çıktı: Meğer 4 gün önce... - Resim : 3

Arama kurtarma ekipleri Taşkın Ailesi'nin 5 ferdinin bugün cansız bedenlerine ulaştı. Acı haberi alan İsmail Taşkın'ın ağabeyi Tanju Taşkın, Kahramanmaraş'a gitmek üzere yola çıktı.