Kapıdaki büyük tehlike! Çeteler küçük çocukları nasıl etkiliyor? Görüntüler şaşkına çevirdi

Çeteler bu sefer de küçük çocukları ağına çekmeye çalışıyor. Kübra Par ile Ana Haber'de ekrana gelen tv100 özel haberinde küçük yaşlardaki çocukların kollarına yaptıkları çete dövmeleri şaşkına çevirdi.

Çeteler artık sokaktaki vatandaşlar için değil çocuklar içinde büyük bir tehlike haline geldi. Özellikle son zamanlarda küçük yaşlarındaki çocukların kollarına özenerek yaptığı ve çetelere yönelik dövmeler görenleri şaşkına çevirdi. Çocukların o görüntüleri tv100'ün özel haberi Kübra Par ile Ana Haber'de ekrana geldi.

ÇOCUKLAR ÇETELERE ÖZENİYOR

Başta çete üyelerinin bulunduğu mahalleler olmak üzere sosyal medyalarda paylaşılan övgü dolu paylaşımları izleyen çocuklar da büyük etki içerisine giriyor. Suç çetelerine özenmeye başlayan çocuklar onlara ait dövmeleri kollarına yapıyor, şarkılarını dinleyerek onlara özeniyorlar.

ŞAŞKINA ÇEVİREN GÖRÜNTÜLER

5 veya 6 yaşlarında olan bir çocuğun şaşkına çeviren görüntüsünü ise bir yakını paylaştı. Görüntüdeki çocuk ‘daltonlar’ isimli bir çeteye ait şarkıyı dinleyip bir de üzerine onlara ait bir slogan attı. Diğer çocukların ise kollarında ki dövmeler dikkat çekti.