Kara Tahta'nın 'Irmak'ı Miray Daner kimdir, kaç yaşında, nereli? Miray Daner hangi dizilerde oynadı?

Kara Tahta dizisi TRT 1 ekranlarında ilk bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak. En son Bir Litre Gözyaşı dizisinde "Cihan" karakterine hayat veren Miray Daner başrolü canlandıracak. Peki, Kara Tahta'nın 'Irmak'ı Miray Daner kimdir, kaç yaşında, nereli? Miray Daner hangi dizilerde oynadı?

Kara Tahta'nın 'Irmak'ı Miray Daner kimdir, kaç yaşında, nereli? Miray Daner hangi dizilerde oynadı?

Kara Tahta dizisinin tanıtım afişi geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. İlk bölüm fragmanı da yayınlanan dizinin oyuncu kadrosu merak edildi. Dizide en son Bir Litre Gözyaşı dizisinde 'Cihan' karakteri ile karşımıza çıkan güzel oyuncu Miray Daner başrol olarak yer alacak. Peki, Kara Tahta'nın 'Irmak'ı Miray Daner kimdir, kaç yaşında, nereli? Ünlü oyuncuya dizide Furkan Andıç eşlik ediyor.  Miray Daner hangi dizilerde oynadı? İşte, 23 yaşındaki güzel oyuncu Miray Daner'in hayatı...

Kara Tahta'nın 'Irmak'ı Miray Daner kimdir, kaç yaşında, nereli? Miray Daner hangi dizilerde oynadı? - Resim : 1

MİRAY DANER KİMDİR?

Miray Naz Daner 15 Ocak 1999'da İstanbul'da doğdu. Ünlü isim oyunculuğa 7 yaşında Papatyam dizisinde başladı. Bu dizide 121 bölüm Metin Akpınar'ın torunu "Gonca" karakterine hayat verdi. Daner daha sonra, Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen'in küçüklüğünü canlandırdı.

Kara Tahta'nın 'Irmak'ı Miray Daner kimdir, kaç yaşında, nereli? Miray Daner hangi dizilerde oynadı? - Resim : 2

Güzel oyuncu, Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde ilk başrol deneyimini yaşadı.Miray Daner, başrolünde Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın bulunduğu Medcezir'de "Beren Beylice" karakterine hayat verdi. Daner, asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisindeki "Hilal" karakteriyle yaptı. Başarılı isim, kendisi gibi oyuncu olan Aras Bulut İynemli ve Orçun İynemli'nin kuzenidir.

Kara Tahta'nın 'Irmak'ı Miray Daner kimdir, kaç yaşında, nereli? Miray Daner hangi dizilerde oynadı? - Resim : 3

MİRAY DANER HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

-1 Kadın 1 Erkek

-Bez Bebek

-Papatyam

-Zil Çalınca

-Zil Çalınca Avı

-Merhaba Hayat

-Medcezir

-Vatanım Sensin

-Bir Litre Gözyaşı

-Kara Tahta

MİRAY DANER HANGİ FİLMLERDE OYNADI?

-Dersimiz: Atatürk

-Çınar Ağacı

-Arkadaşım Max

-Hürkuş: Göklerdeki Kahraman

-Hayat