Karabük'te otomobilin motorundan tuhaf sesler geldi. İçinden çıkan canlı şaşırttı

Karabük’e bağlı Eskipazar ilçesinde bir otomobilin motor kısmından tuhaf sesler geldiğini duyan araç sahibi, sanayiye gitti. Sanayide motor ustası tarafından girdiği yerden uzun uğraşlar sonrası çıkarılan canlı şaşırttı. Herkes kedi olmasını beklerken tavşan çıktı.

Olay, Eskipazar ilçesinde meydana geldi. Otomobilinin motor kısmından sesler gelen bir sürücü sanayiye gidince gerçek ortaya çıktı.

Karabük'te otomobilin motorundan tuhaf sesler geldi. İçinden çıkan canlı şaşırttı - Resim : 1

MOTORUN ALT KISMINDA TAVŞAN OLDUĞUNU TESPİT ETTİ

Sanayide motor ustası Mehmet Yavuz Gün’ün aracın kaputunu açıp yaptığı incelemede motorun alt kısmında tavşan olduğunu tespit etti. Kanala çekilen aracın alt korumalığını söken motor ustası Motor ustası Mehmet Yavuz Gün, tavşanı uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden kurtardı.

Karabük'te otomobilin motorundan tuhaf sesler geldi. İçinden çıkan canlı şaşırttı - Resim : 2

HAYVANA ZARAR VERMEDEN ÇIKARTTILAR

Motor ustası Gün, dün akşam üzerine dükkanını kapatmak üzereyken gelen bir müşterinin aracından ses olduğunu söylediğini belirterek, “ Aracı kontrol ettiğimizde aracın altında gezinen bir hayvan olduğunu fak ettim. Bir baktık o da tavşandı. Hayvana zarar vermeden çıkarttık. Herkes şapkadan çıkartır, biz ise motordan tavşan çıkarttık” dedi.