Karabük'te uyuşturucu alemine Jandarma baskını! Operasyonda eroin ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde İ.S isimli bayan ile A.Ö ve E.İ isimli 3 şahsı uyuşturucu aleminde suçüstü yakalayan Jadnarma ekiplerinin evde yaptıkları geniş çaplı aramada 20,87 gram Metamfetamin, 1,07 gram Eroin, 2,08 gram sıvı esrar, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı (payp) ile bir adet sahte kimlik ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 6 bin TL nakit para ele geçirildi.

Karabük'te uyuşturucu alemine Jandarma baskını! Operasyonda eroin ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir eve baskın yapan Jandarma ekipleri biri bayan 3 kişiyi uyuşturucu alemi yaparken suçüstü yakalarken, evde yapılan aramada eroin, sıvı esrar ve metamfetamin ele geçirildi.

Karabük'te uyuşturucu alemine Jandarma baskını! Operasyonda eroin ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi - Resim : 1

Edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Narkotik ve İstihbarat ile Safranbolu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri içerisinde biri bayan 3 şahsın bulunduğu eve baskın yaptı.

Karabük'te uyuşturucu alemine Jandarma baskını! Operasyonda eroin ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi - Resim : 2

İ.S isimli bayan ile A.Ö ve E.İ isimli 3 şahsı uyuşturucu aleminde suçüstü yakalayan Jadnarma ekiplerinin evde yaptıkları geniş çaplı aramada 20,87 gram Metamfetamin, 1,07 gram Eroin, 2,08 gram sıvı esrar, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı (payp) ile bir adet sahte kimlik ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 6 bin TL nakit para ele geçirildi.

Jandarmada ifadeleri alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilen 3 kişi daha sonra Safranbolu adliyesine sevk edildi. Adliyeye çıkarılan şahıslardan eroin bağımlığı olan İ.S’nin yürümekte zorlandığı ve hala uyuşturucunun etkisi altında olduğu gözlemlendi.