Kars'ta yoğun sis etkili oldu! Kars kalesi sis perdesi ardında kaldı

Kars'ta sabah erken saatlerde etkili olan yoğun sis günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Meteoroloji'nin verdiği uyarıların ardından il genelinde etkili olan sisli ve puslu hava sebebi ile sürücüler zorluk çekerken Kars Kalesi ise sis perdesi ardından kayboldu.

Kars'ta yoğun sis etkili oldu! Kars kalesi sis perdesi ardında kaldı

Kars'ta sabah erken saatlerde etkili olan yoğun ve etkili sis günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi. İl genelinde etkili olan yoğun sis tarihi Kars Kalesini adeta bir yorgan gibi sardı. 

YOĞUN SİS GÜNLÜK YAŞAMI OLUMSUZ YÖNDE ETKİLEDİ

Kars’ta sabah saatlerinde etkili olan sis hayatı olumsuz etkiledi. Güne sisle başlayan kentte tarihi Kars Kalesi, Ulu Cami ve Havariler Kilisesi sis bulutları arasında adeta yok oldu.

Kars’taki sisin oluşturduğu etkileyici manzara, şehrin tarihi dokusunu bir kez daha gözler önüne serdi ve kalenin ne denli etkileyici bir yapı olduğunu bir kez daha hatırlattı.
Öte yandan sisin etkili olduğu Kars’ta sürücüler trafikte araçlarıyla ilerlemekte zorluk çekerken, bazı bölgelerde ise görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. Trafik ekipleri ise sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kentte sis yüksek kesimlerde etkisini sürdürüyor.

 

Kars'ta yoğun sis etkili oldu! Kars kalesi sis perdesi ardında kaldı - Resim : 1