Karsu 1.5 milyon takipçili sosyal medya hesabından yayınladı: 'Vegas'ta olan Vegas'ta kalır!'

Ünlü şarkıcı ve piyanist Karsu, uzun zamandır birliktelik yaşadığı sevgilisi Mike Schrama ile evlilik hazırlığında. Başarılı şarkıcı son olarak, Las Vegas'ta sevdiklerinin olduğu bir bekarlığa veda partisi yaptı.

Karsu 1.5 milyon takipçili sosyal medya hesabından yayınladı:  'Vegas'ta olan Vegas'ta kalır!'

Türk asıllı Hollandalı piyanist ve besteci Karsu Dönmez (32), nikah masasına oturuyor. Karsu, gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisi Mike Schrama'dan evlilik teklifi almıştı.

Uzun süredir aşk yaşadığı Mike Schrama ile çıktıkları Antakya tatili sırasında evlilik teklifi alan ve sevgilisine 'evet' yanıtını veren genç şarkıcı, bekarlığa veda partisi yaptı.

Karsu 1.5 milyon takipçili sosyal medya hesabından yayınladı:  'Vegas'ta olan Vegas'ta kalır!' - Resim : 1

Güzel şarkıcı bekarlığa veda partisi için Las Vegas'a gitti. Ünlü isim partisinden eğlenceli pozlarını 1.5 milyon takipçisinin olduğu sosyal medya hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.

Karsu pozlarına düştüğü nota şöyle başladı: 'Arkadaşlarımın ve ailemin benim için ne kadar değerli olduğunu anlatmaya çalıştığım da kelimeler yetersiz kalıyor. 34 yıl önce doğduğum andan itibaren ilk öpücüğümü Pınar'dan aldım. Ardından canım kız kardeşim Cansu da onu takip etti. Bu iki kız benim için her şey demek ve onların hayatımda olması hayal edebileceğim en büyük hediye.'

Karsu 1.5 milyon takipçili sosyal medya hesabından yayınladı:  'Vegas'ta olan Vegas'ta kalır!' - Resim : 2

VEGAS'TA OLAN VEGAS'TA KALIR"

Karsu notunu şu şekilde sonlandırdı: 'Bazılarıyla 20 yıldır arkadaşız. Bu sevimli, çılgın grup benim neşem, enerjim, aşkım ve hayat zorlaştığında ne olursa olsun tutabildiğim el. Şimdiye kadarki en iyi bekarlığa ve da partisi için teşekkürler sevgili dostlar! Not: Vegas'ta olan Vegas'ta kalır.'

 Karsu 1.5 milyon takipçili sosyal medya hesabından yayınladı:  'Vegas'ta olan Vegas'ta kalır!' - Resim : 3