19 gündür olay yerinde olan tv100 muhabiri Canan Altıntaş o anları anlatırken gözyaşlarını tutamadı: "Bir şey gördüm söyleyemiyorum!"

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta merkez Bağlar ilçesi Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde Kur’ân kursu dönüşü kaybolan ve bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmalarından acı haber geldi. 19 gündür Diyarbakır'da gelişmeleri takip eden tv100 muhabiri Canan Altıntaş canlı yayında soruşturmaya dair önemli bilgiler verdi. Altıntaş, o anları anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Canan Altıntaş, "Bir şey gördüm, Narin'in yaşamadığını hissettim. Bunu söylemem soruşturmaya zarar verir" dedi.

tv100 muhabiri Canan Altıntaş Narin'in cansız bedeninin köyün kuzey kısmında, yaklaşık 1 kilometre mesafede, dere kenarında bir çuvalın içerisinde bulunduğunu aktardı. 

Canan Altıntaş, Narin'in cansız bedeninin bulunduğu derenin defalarca kez arandığını da söyledi ve Narin'in cansız bedeninin bulunduğu yerdeki villalara dikkat çekti.

Narin'in cansız bedeni incelenmesi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. 

 Canan Altıntaş gözyaşları içinde şu ifadeleri kullandı:

"Benim de bir evladım var. Bir saat bile ulaşamayınca nasıl merak ederim. Narin sesini duyurmak istedi mi bilemiyorum.İnsanlara güzel haberleri vermeyi umut ediyordum. Artık sonradan mı bırakıldı, bilmiyorum. Sabah duyduğumda şoka girdim. 

Narin’in yaşamadığını dün hissettim. Bir şey gördüm ve bunu hissettim. Ama soruşturma kapsamında bunu söyleyemiyorum. O köydeki herkesi artık çok iyi tanıyorum. Bunu söylemem soruşturmaya çok büyük zarar verir"