Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz’dan transfer yasağı açıklaması! İki ihtimal için net konuştu

Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz, Samsunspor ile oynadıkları hazırlık maçını kaybetmelerine değinerek, “Bizim kazanma alışkanlığımızı hazırlık maçlarıyla başlatmamız gerekiyor. Bunu ölçü olarak almıyoruz ama kaybetmek üzücü" dedi. Genç teknik adam transfer yasağı hakkında da konuştu.

Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz’dan transfer yasağı açıklaması! İki ihtimal için net konuştu

Trendyol Süper Lig ekipleri Kayserispor ve Samsunspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Müsabakayı Samsunspor, 3-1 kazandı. Bu maçın ardından Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz’dan transfer yasağı açıklaması! İki ihtimal için net konuştu - Resim : 1

"KAZANMA ALIŞKANLIĞIMIZI HAZIRLIK MAÇLARIYLA BAŞLATMAMIZ GEREKİYOR"

Burak Yılmaz, ligde oynayacakları her maça kazanmak adına çıkacaklarını söyleyen Burak Yılmaz, çok ağır antrenmanlar yapmaların karşın kazanma alışkanlığını başlatmaları gerektiğini kaydederek, "Çok ağır antrenmanlar yapıyoruz, sporcularımız çok yorgun ama ne olursa olsun biz kaybetmek istemiyoruz. Bizim kazanma alışkanlığımızı hazırlık maçlarıyla başlatmamız gerekiyor. Bunu ölçü olarak almıyoruz ama kaybetmek üzücü" dedi.

Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz’dan transfer yasağı açıklaması! İki ihtimal için net konuştu - Resim : 2

TRANSFER YASAĞI

Transfer yasağı ile ilgili de konuşan Burak Yılmaz, "Transfer tahtası açılırsa çok mutlu oluruz. Açılmazsa da bu şekilde devam edeceğiz. Kayserispor’un hedefi her zaman her çıktığı maçı kazanmak. İyi yerlerde oynamak, taraftarına ve bu güzel şehre iyi futbol izletmek. Transfer yasağımız kalkarsa çok mutlu olurum. Açılmazsa da yapacağımız bir şey yok” açıklamasını yaptı.

Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz’dan transfer yasağı açıklaması! İki ihtimal için net konuştu - Resim : 3