Kaza sonrası hastane karıştı: Yaralı yakınları ile polis arasında arbede çıktı

Bursa’da şiddetli yağış beraberinde kazayı da getirdi. Kayganlaşan yolda iki otomobil çarpıştı. İkisi de hurdaya döndü. O feci kaza, 1 kişiyi hayattan kopardı, 2’si ağır 3 kişi yaralandı. Haberi alan yaralı yakınları hastaneyi birbirine kattı.

Kaza sonrası hastane karıştı: Yaralı yakınları ile polis arasında arbede çıktı

İki otomobil kayganlaşan yolda duramadı ve hızla çarpıştı. Feci kaza, 1 kişinin sonu oldu. 2’si ağır, 3 kişi yaralandı. Hastaneye gelen yaralı yakınları ile polis arasında arbede çıktı.

Korkunç kazanın adresi Bursa. Şiddetli yağış nedeniyle yollar kaygandı. İnegöl’den Yenişehir istikametine seyir halinde olan otomobil, karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. O kadar şiddetliydi ki, 2 araç da hurdaya döndü. Sonrası can pazarıydı.

Kazada sürücüler ile 21 yaşındaki Zeynep Gökçelik ve 4 yaşındaki çocuk yaralandı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. 4 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Zeynep Gökçelik, ağır yaralıydı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 4 yaşındaki çocuk ile sürücülerden birinin durumu ise ağır.

O kazanın ardından hastane de karıştı. Haberi alan yaralı yakınları hastaneye akın etti. Müdahale alanına girmeye çalıştıkları sırada polis engel oldu ve arbede yaşandı.