Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'da vatandaşlara seslendi: "Her ailenin asgari ücret kadar geliri olacak"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'da düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. "Yoksulluğu, bu topraklarda bitireceğiz" diyen Kılıçdaroğlu, "Her ailenin asgari ücret kadar geliri olacak" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'da vatandaşlara seslendi: "Her ailenin asgari ücret kadar geliri olacak"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın’da düzenlenen Millet Buluşması’nda halka seslendi.

"EMEKLİ KURBAN BAYRAMI'NDA 15 BİN LİRALIK İKRAMİYESİNİ ÇEKECEK"

Kılıçdaroğlu emeklilere seslenerek, "En azından Ramazan ve Kurban Bayramı'nda birer ikramiye verelim dedim. Emekli, Kurban Bayramı'nda 15 bin liralık ikramiyesini çekecek. Anasının hak sütü kadar helal" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oylarınızı bölmeden Millet İttifakı'na gideceksiniz. Size söz veriyorum; size özgürlüğü, huzuru getireceğim. Siz bir tweet attığınızda anneniz, babanız uyarıyor. Size öyle bir özgürlük alanı vereceğim, rahat rahat Bay Kemal'i eleştireceksiniz"

"Partiyi devlet haline getirdiler. Eğer siz bir partinin bürokratı gibi davraınrsanız her birinizin hesabını soracağım. Devlet memuru hangi görüşten olursa olsun vatandaşına hizmet ediyorsa başım üstünde yeri var. Ama parti memuru gibi çalışıyorsa o görevden alacağım"

"HER AİLENİN ASGARİ ÜCRET KADAR GELİRİ OLACAK"

"Yeni bir Türkiye'yi, güzel bir Türkiye'yi, barış içinde bir Türkiye'yi inşa edeceğim. Size sözüm; fakir bir aile anne, çocuğunu okula gönderirken ne koyarım diye düşünür. Aile destekleri sigortası getireceğim. Sosyal hizmet uzmanları nerede bir aile hekimi varsa orada olacak. Her ailenin asgari ücret kadar geliri olacak. Yoksulluğu bitireceğiz bu topraklarda"