Kemal Kılıçdaroğlu-Tunç Soyer yemeğinden ilk açıklama! Yemekte ne konuşuldu? Tunç Soyer, Barış Yarkadaş'a açıkladı

CHP Genel Başkan adayı olacağı konuşulan eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ankara'da CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir yemekte buluştu. Yemek sonrası Soyer, ilk açıklamayı tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a yaptı. Soyer "Çok verimli bir konuşma oldu, partiden çok Türkiye’yi konuştuk" ifadelerini kullandı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, gazeteci Murat Kelkitlioğlu, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, hukukçu Cem Kaya, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. 

SOYER'DEN YEMEK SONRASI İLK AÇIKLAMA
CHP Genel Başkan adayı olacağı konuşulan eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da yemekte bir araya geldi. Soyer, yemeğin ardından Yarkadaş'a açıklamada bulundu.

SOYER: PARTİDEN ÇOK TÜRKİYE'Yİ KONUŞTUK
Yarkadaş, "Tunç Soyer şimdi mesaj attı. Sayın Başkanım yemeğe dair kısa bir mesajınız olur mu dedim Soyer ‘Çok verimli bir konuşma oldu, partiden çok Türkiye’yi konuştuk’ ifadelerini kullandı." dedi.