Kerem Aktükoğlu’ndan flaş sözler! “Ben orada da mutluydum”

Yaz transfer döneminde Galatasaray’dan ayrılarak Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu. Kerem Aktürkoğlu, “Ben Galatasaray’da mutluydum” dedi.

Kerem Aktükoğlu’ndan flaş sözler! “Ben orada da mutluydum”

Yaz transfer döneminde 12 milyon euro karşılığında Benfica’ya transfer olan ve sezona müthiş bir giriş yapan Kerem Aktürkoğlu, Kick platformunda kendisine gelen soruları yanıtladı.

“BİR SAKATLIĞIM YOK”

Son maçta aldığı darbe sonrasında oyundan çıkan Kerem Aktürkoğlu, “Sakatlığına dair soruya Kerem Aktürkoğlu, "Sakatlığım ciddi değil. Koruma amaçlı oyundan çıktım." cevabını verdi.

Angel Di Maria ile olan ilişkisine değinen Kerem Aktürkoğlu, "Benim Arjantinliler ile aram genelde iyi oluyor. Seviyorum Arjantinliler'i. Takımdaki herkesle aram iyi." şeklinde konuştu.

GALATASARAY TARAFTARIYIM”

Futbolda inişler ve çıkışlar olduğunu söyleyen Kerem Aktükoğlu şu sözlerle cümlelerine devam etti:

“Ben de sizler gibi Galatasaray taraftarıyım. Tabii ki üzülüyorum ama futbolda inişler ve çıkışlar oluyor. Buna biraz anlayış göstermeliyiz. Oradaki insanların üzülmesi daha normal. Takıma destek olmak gerekiyor. Galatasaray her zaman bu süreçleri atlatabilen çok güçlü bir takımdır. İki maç berabere kalınmış. Düşüşlük bir durum da yok şu anda Galatasaray'da."

“ONLAR YANLIŞ YOLDA”

Kendisine gelen, “Fenerbahçeli misin?” sorusunu yanıtlayan Kerem Aktürkoğlu, “Fenerbahçeli yakın arkadaşlarım var ama ben Galatasaraylıyım. Bizimkisi doğru yol. Onlar yanlış yolda ama belki bir gün farkına varırlar.” ifadelerini kullandı.

“BEN GALATASARAY’DA DA MUTLUYDUM”

Galatasaray zamanında da oldukça mutlu olduğunu söyleyen Kerem Aktürkoğlu şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

"Benfica'ya gidince mutlu oldum diye bir şey yok. Ben Galatasaray'da da çok mutluydum."