Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler'in golünü anlattı: Topu ayağına bir aldı...

A Milli Takım, EURO 2024 F Grubu'ndaki ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Maç sonrası konuşan Kerem Aktürkoğlu, "Arda Güler topu ayağına bir aldı, zaten biz gol dedik. Maşallah maşallah kardeşime." ifadelerine yer verdi.

Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler'in golünü anlattı: Topu ayağına bir aldı...

A Milli Takım, EURO 2024 F Grubu ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar Mert Müldür'ün ceza sahası dışından 26. dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Gürcistan ise 32. dakikada Mikautadze'nin golüyle skora denge sağladı. Arda Güler, 62. dakikada kaydettiği golle Türkiye yeniden öne geçti ve 90+7. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Milli takım EURO 2024'e galibiyetle başlayarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Gürcistan karşısında son golü kaydeden Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"TOPU AYAĞINA BİR ALDI..."
Arda'nın attığı gol hakkında konuşan Aktürkoğlu, "Arda Güler topu ayağına bir aldı, zaten biz gol dedik. Maşallah maşallah kardeşime." dedi.

"DAHA GÜZEL ŞEYLER BİZİ BEKLİYOR"
Galibiyet hakkında da güzel mesajlar veren Aktürkoğlu, "Çok şükür güzel galibiyetle başladık. Böyle bir galibiyetle başlamamızın önemi diğer maçlarda ortaya çıkacak. Her şey yeni başlıyor. Daha güzel şeyler bizi bekliyor. Galibiyetle başlamamıştık hiçbir zaman Avrupa Şampiyonalarına. İlkleri başaran jenerasyon yine bir ilke imza attı. Ayağımız yere basmalı. Bu maç gerçekten zor oldu. Daha hiçbir şey bitmedi, her şey yeni başlıyor." diyerek sözlerini noktaladı.