Kılıçdaroğlu, SHP'nin başına mı geçecek? CHP Milletvekili Umut Akdoğan tv100'de açıkladı

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 14 yıl sonra yeniden kurulan Sosyal Demokrat Halkçı Parti'nin başına geçeceği iddiaları üzerine CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, tv100'de yaptığı açıklamada "Kılıçdaroğlu cephesinde herhangi bir bilgi yok. Söz konusu bile değil. CHP Genel Başkanlık yapmış her isim partisinin üstüne titrer. Programınız aracılığıyla da ben bilgi vermiş olayım. Kılıçdaroğlu, SHP'nin başına geçmiyor." dedi.

Ceza hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, siyaset bilimci Dr. Alihan Limoncuoğlu, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk oldu. Sosyal Demokrat Halkçı Parti'nin 14 yıllık aranın ardından yeniden siyaset sahnesine dönmesi programda masaya yatırıldı.

KILIÇDAROĞLU, SHP'NİN BAŞINA GEÇECEK Mİ?
CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sosyal Demokrat Halkçı Parti'nin başına geçeceği yönündeki iddialar üzerine Akdoğan "SHP’li kadroların tümünü tanırım. Hiçbirinin bir bilgisi yok. Sayın Kılıçdaroğlu cephesinde herhangi bir bilgi yok. Söz konusu bile değil. CHP Genel Başkanlık yapmış her isim partisinin üstüne titrer. Programınız aracılığıyla da ben bilgi vermiş olayım. Kılıçdaroğlu, SHP'nin başına geçmiyor." ifadelerini kullandı.