Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na tam destek! "Karşısına engeller çıkarılıyor ama..."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hakkında hapis ve siyasi yasak kararı verilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na desteğini yineledi. İmamoğlu'nun hakkının teslim edilmesi gerektiğini dile getiren Kılıçdaroğlu, "Engeller de çıkarılıyor karşısına ama bizim belediye başkanlarımız tüm engelleri aşar." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na tam destek! "Karşısına engeller çıkarılıyor ama..."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli Belediyesi Sosyal Yardım Lansmanı'nda yaptığı konuşmada, hakkında hapis ve siyasi yasak kararı verilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek çıktı. "Her alanda vatandaşın güzel yaşaması için uğraşıyor" diyen Kılıçdaroğlu, "Engeller de çıkarılıyor karşısına ama bizim belediye başkanlarımız tüm engelleri aşar" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Gün beraber olmaktır. Güç ve servet karşısında Halil İbrahim Sofrası'nı kuruyoruz. Burada büyüğe saygı, küçüğe hürmet var. Bu sofrada sadece karınlar doymuyor. Aynı zamanda her türlü dayanışma var. Komşumuz açken tok yatmıyoruz. Belediyelerimiz bunun için çalışıyor.

"ENGELLER DE ÇIKARILIYOR KARŞISINA AMA..."

İBB Başkanı'mızın hakkını teslim etmeliyiz. Her alanda vatandaşın güzel yaşaması için uğraşıyor. Engeller de çıkarılıyor karşısına ama bizim belediye başkanlarımız tüm engelleri aşar. İktidar olduğumuzda ülkenin her yerinde bizim nasıl hizmet ettiğimizi göreceksiniz. Hiçbir vatandaşın zorda olmasına izin vermeyeceğiz."