Kılıçdaroğlu'ndan özür dileyecek mi? Disipline sevk edilen Tanju Özcan tv100'e konuştu: Böyle bir karar beklemiyordum

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, disipline sevk edilmesiyle ilgili tv100 yayınına bağlanarak açıklamalarda bulundu. Özcan, "Böyle bir karar beklemiyordum" dedi ve CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri nedeniyle özür dilemeyeceğini belirtti. Özcan, seçim kayıplarından dolayı üzgün olduğunu, ancak Kemal Kılıçdaroğlu ile birebir görüşüp durumu tartışmak istediğini ifade etti.

Gezici Araştırma Başkanı Murat Gezici, Girne Amerikan Üniversitesi Öğretim Üyesi Ruşen Gültekin, gazeteci Murat Kelkitlioğlu, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk oldu.

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri sebebiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tv100 yayınına bağlanarak açıklamalarda bulundu.

"BÖYLE BİR KARAR BEKLEMİYORDUM"
Özgen'in "Bu sözleri neden sarf ettiniz ve pişman mısınız?" sorusu üzerine Özcan "Derler ya konu yargıya intikal etti diye biraz önce benim de haberim oldu MYK’mız Sayın Genel Başkan başkanlığında toplanmış benim kınama istemiyle Yüksek Disiplin Kuruluna sevk etmiş dolayısıyla bununla ilgili bir değerlendirme için çok erken böyle bir karar beklemiyordum." yanıtını verdi.

"KEMAL BEYDEN ÖZÜR DİLEMEYECEĞİM"
"Kemal Beyden özür dilemeyi düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine ise Özcan "Hayır söylediğim sözlerden dolayı özür dilemedim bu sözlerin gerekçesi var ama tabii ki bir eski genel başkanla böyle bir polemiğe girmek benim için de hoş değil." dedi. Seçim kayıplarından dolayı sadece üzgünüm özel bir kinim yok. Ben hırslı bir insanım bundan da bugüne kadar taviz vermedim bundan sonra da böyle devam edeceğim ama tabii ki bir gün Kemal Beyle oturup neden bunları yazdığımı kendisiyle birebir tartışmak isterim.