Kimse beklemiyordu! Gökhan İnler geri dönüyor! Eski takımına imzayı atacak!

Beşiktaş’taki sözleşmesi sona eren Gökhan İnler, futbola başladığı Udinese'ye sportif olarak geri dönecek. İnler, İtalyan ekibine resmi imzayı atacak ve görevine başlayacak.

Kimse beklemiyordu! Gökhan İnler geri dönüyor! Eski takımına imzayı atacak!

Beşiktaş’ın kadrosunda yer almasına karşın hiçbir maçta forma giymeyen ve bu süreç teknik direktörlük kurslarına giden Gökhan İnler, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Kariyerine İsviçre liginde başladıktan sonra 2007 yılında Udinese'ye transfer olan ve ardından 2011 yılında İtalya ekibinden ayrılan tecrübeli oyuncu, Udinese'ye sportif direktör olarak geri dönüyor.

Kimse beklemiyordu! Gökhan İnler geri dönüyor! Eski takımına imzayı atacak! - Resim : 1

GÖKHAN İNLER’İN KARİYERİ

FC Zürich altyapısında yetişen İsviçre asıllı oyuncu, ilk yurt dışı deneyimini Udinese'de yaşamıştı. Napoli ve Leicester City formaları da giyen Gökhan İnler, Beşiktaş formasıyla adım attığı Süper Lig'de Başakşehir ve Adana Demirspor formaları giydi. Son olarak geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu, futbolculuk kariyerini noktalıyor.

Kimse beklemiyordu! Gökhan İnler geri dönüyor! Eski takımına imzayı atacak! - Resim : 2

RESMİ İMZAYI ATACAK

İlk yurt dışı deneyimini yaşadığı Udinese'ye sportif direktör olarak geri dönmeye hazırlanan İnler'in yarın İtalya'ya uçup Udinese kulübüne imza atması bekleniyor.