Kocaelispor’un takım otobüsüne sözlü ve fiziki saldırı! Silah detayı dikkat çekti

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Kocaelispor'un futbolcu, teknik heyet ve kulüp personellerini taşıyan takım otobüsü, Ahlatcı Çorum FK maçına giderken birtakım kişiler tarafından Bolu'da saldırıya uğradı. Bir kişinin elinde silahla takım otobüsüne doğru koştuğu görüntüler şoke ederken Kocaelispor Kulübü, Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Kocaelispor’un takım otobüsüne sözlü ve fiziki saldırı! Silah detayı dikkat çekti

Kocaelispor Kulübü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“22.09.2024 tarihinde Çorum Futbol Kulübü ile yaptığımız müsabakaya kara yolu ile giden kulübümüz futbolcu, teknik heyet ve kulüp emekçilerini taşıyan otobüsümüze karşı, 21.09.2024 tarihinde Bolu il sınırları içerisinde birkaç kendini bilmez tarafından gerçekleştirilen sözlü ve fiziki elim saldırı hasebiyle, ilgili saldırıyı gerçekleştiren kişilerin yakalanarak cezalandırılması adına Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.

İlgili saldırıyı gerçekleştiren kişilerin Türk Ceza Kanunu’nun ilgili maddeleri kapsamında kanunda yer alan en ağır cezaları almaları adına tüm yasal süreç kulübümüz tarafından titizlikle takip edilecektir. Büyük camiamızın ve kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.”

Kocaelispor’un takım otobüsüne sözlü ve fiziki saldırı! Silah detayı dikkat çekti - Resim : 1

KOCAELİSPOR, ÇORUM DEPLASMANINDA KAZANDI

Kocaelispor, dün deplasmanda Ahlatcı Çorum FK'yi 2-0 yenerek, ligde 4. galibiyetini elde etti. Kocaelispor’a galibiyeti getiren goller 78.dakikada Mesut Can Tunalı ve 90.dakikada Furkan Gedik’ten geldi.

Yeşil-siyahlı ekip, ligde 12 puanla 2. sırada yer alıyor. Kocaelispor, 7. hafta mücadelesinde 30 Eylül Pazartesi günü sahasında Şanlıurfaspor'la karşılaşacak.

Kocaelispor’un takım otobüsüne sözlü ve fiziki saldırı! Silah detayı dikkat çekti - Resim : 2