Kocasının düğün hediyesi dudak uçuklattı! "Petek'in kocası kesesin ağzını açtı" yorumları yapıldı!

8 yıllık evliliği Mart ayında biten ardından geçtiğimiz günlerde üçüncü kez nikah masasına oturan Petek Dinçöz bu sefer gençlik aşkı işletmeci Nida Büyükbayraktar ile evlendi. Petek Dinçöz'ün 25 yıl önceki sevgilisi düğünde kesenin ağzını açtı. Dinçöz'ün yeni kocasının göz kamaştıran düğün hediyesine harcadığı para merak konusu oldu.

Kocasının düğün hediyesi dudak uçuklattı! "Petek'in kocası kesesin ağzını açtı" yorumları yapıldı!

Petek Dinçöz, 25 yıl önceki sevgilisi Nida Büyükbayraktar ile geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Mart ayında boşanır boşanmaz soluğu Miami'de alan Petek Dinçöz, gençlik aşkıyla tekrar evlenmeye karar verince oradaki yaşamını geride bıraktı. Oğlunun dili için Miami'ye yerleşen Dinçöz Türkiye'ye dönerek yakın dostlarıyla bir düğün yaptı.

Kocasının düğün hediyesi dudak uçuklattı! "Petek'in kocası kesesin ağzını açtı" yorumları yapıldı! - Resim : 1

Bilal Özcan’ın haberine göre Nida Büyükbayraktar, Petek Dinçöz için kesenin ağzını açtı. Ünlü işletmeci düğünde Dinçöz'e pırlanta taşlarla süslü, özel seri Rolex marka saat hediye etti. Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar evlendi! İddialı gelinlik saatin fiyatının 72 bin dolar, yani yaklaşık olarak 1 milyon 300 bin lira olduğu öğrenildi.