KÖFN grubu dağılmıştı! Salman Tin ilk defa tek başına sahneye çıktı! O anları bir ünlü paylaştı

KÖFN, 2022 yılında çıkardığı 'Bi' Tek Ben Anlarım' şarkısı ile hafızalara kazınmıştı. Grubun üyeleri Salman Tin ve Bilge Kağan Etil'den 2 gün önce hayranlarını üzen haber gelmişti. Yollarına ayrı devam etme kararı alan KÖFN grubunun ayrılma nedenleri merak edilirken, grubun solisti Salman Tin ilk defa tek başına sahneye çıktı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu Pelin Akil paylaştı.

Salman Tin ve Bilge Kağan Etil tarafından 2018 yılında kurulan Köfn grubu "Bi' Tek Ben Anlarım" adlı şarkılarıyla inanılmaz bir çıkış yaşadı. 

KÖFN grubu dağılmıştı! Salman Tin ilk defa tek başına sahneye çıktı! O anları bir ünlü paylaştı - Resim : 1

EN İYİ ŞARKI ÖDÜLLERİNİ KAZANDI

Kariyerlerinde hızla yükselen ikili, 2022 yılında düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı ve En İyi Şarkı ödüllerini de kazandı.

KÖFN grubu dağılmıştı! Salman Tin ilk defa tek başına sahneye çıktı! O anları bir ünlü paylaştı - Resim : 2

BEKLENMEDİK HABER GELDİ

Salman Tin ve Bilge Kağan Etil'den oluşan Köfn, son olarak Simge ile birlikte yayınladıkları "Yakışıklı" düeti ile listelerde boy göstermişken beklenmedik bir haberle hayranlarını neye uğradığını şaşırtmıştı.

SADECE BERABER KONSER VERECEKLER

Ünlü müzisyenlerin, birlikte yeni proje üretmeyeceği, sadece beraber konser verecekleri belirtildi. Etil'in bir süre yurt dışında yaşayacak olmasının, KÖFN'ün dağılma kararında etkili olduğu öğrenildi.

KÖFN grubu dağılmıştı! Salman Tin ilk defa tek başına sahneye çıktı! O anları bir ünlü paylaştı - Resim : 3

İLK DEFA TEK BAŞINA SAHNEYE ÇIKTI

Salman Tin ve Bilge Kağan Etil, ayrıca sosyal medyada da birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı.  Ayrılma sebeplerinin ardındaki gerçek merak edilirken, grubun solisti Salman Tin ilk defa tek başına sahneye çıktı.

PELİN AKİL PAYLAŞTI

O anları sosyal medya hesabında ünlü oyuncu Pelin Akil paylaştı. Akil'in paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

KÖFN grubu dağılmıştı! Salman Tin ilk defa tek başına sahneye çıktı! O anları bir ünlü paylaştı - Resim : 4