Kolombiya Milli Takımı’nda sakatlanmıştı! Davinson Sanchez’in son durumu açıklandı

Kolombiya Milli Takımı’nın Brezilya ile oynadığı maçta rakibiyle çarpıştıktan sonra oyundan çıkan Davinson Sanchez, sakatlığı sonrası Kolombiya’nın aday kadrosundan çıkarıldı.

Kolombiya Milli Takımı’nda sakatlanmıştı! Davinson Sanchez’in son durumu açıklandı

Kolombiya Futbol Federasyonu yaptığı açıklamayla Davinson’un Paraguay maçının aday kadrosundan çıkarıldığını duyurdu.

Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kolombiya milli takımının antrenör ve sağlık ekibi, Dávinson Sánchez'in Paraguay maçında yer almayacağını bildirdi. Sporcunun tatmin edici bir şekilde iyileşmesine ve hem tıbbi muayenelerin hem de günlük klinik değerlendirmelerin normal standartlarda sonuçlar göstermesine rağmen, maçta yer almayacağına ortaklaşa karar verildi."

Kolombiya Milli Takımı’nda sakatlanmıştı! Davinson Sanchez’in son durumu açıklandı - Resim : 1

 NE OLMUŞTU?

2026 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Kolombiya ve Brezilya karşılaştı. Müsabakada Brezilya kalecisi Alisson ile çarpışan Davinson Sanchez oyundan alındı.

Kolombiya Milli Takımı’nda sakatlanmıştı! Davinson Sanchez’in son durumu açıklandı - Resim : 2