Kontrolden çıkan araç bebek arabalı 2 kadına çarptı! 1'i ağır 3 yaralı

Van'da gerçekleşen kazada sürücünün hakimiyeti kaybetmesiyle kaldırıma çıkan araç, bebek arabalı 2 kadına çarptı. 1'i bebek 3 kişinin yaralandığı kazada kadınlardan birinin durumu ağır.

Kontrolden çıkan araç bebek arabalı 2 kadına çarptı! 1'i ağır 3 yaralı

İpekyolu ilçesi, İskele caddesinde gerçekleşen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kaldırıma dalarak, seyir halinde olan bebek arabalı 2 kadına arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile bebek arabası ile birlikte hayaya savrulan kadınlar yaralandı.

Kontrolden çıkan araç bebek arabalı 2 kadına çarptı! 1'i ağır 3 yaralı - Resim : 1

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri yönlendirildi. Hastaneye kaldırılan 2 kadın ve bebek tedavi altına alındı. Kadınlardan birinin durumunun ağır olduğu bildirilirken, hamile olduğu öğrenilen kadının ve kaza anında bebek arabasında olan bebeğin durumunun iyi olduğu açıklandı.

Kontrolden çıkan araç bebek arabalı 2 kadına çarptı! 1'i ağır 3 yaralı - Resim : 2

"CİNAYET BÖYLE İNSANLARIN DIŞARI ÇIKMASIYLA OLUYOR!"

Kaza anında müşterisi ile dükkanda olan ve fren sesi ile birlikte dışarı fırlayan esnaf Metin Elaslan o anları,  “Polislerin burada olması iyi oldu. Ambulansın erken gelmesini sağladılar. İki kadın ve çocuk vardı. Çocuğu hayatta tutan ise bebek arabasıydı. Bebek arabası olmamış olsaydı, çocuk hayatta olmayabilirdi. Fren sesiyle dışarı çıktığımda çarpışmayı birebir gördüm. Çarpmayla birlikte kadın yaklaşık 10 metre uzaklaştı. Çok üzücü bir olaydı. Kadınlardan biri ayağından kötü şekilde yaralandı. Bebeğin ve hamile olduğunu öğrendiğimiz kadının durumu iyiymiş. Cinayet sadece silahla veya bıçakla olmuyor. Cinayet böyle insanların trafiğe çıkmasıyla da oluyor” ifadeleriyle anlattı.