Konya'da etkili olan şiddetli sağanak sele neden oldu! Cadde ve sokaklar göle döndü

Konya'nın Kulu ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak sele neden oldu. Saatler süren sağanak yağmurun ardından ilçede birçok bölge su içinde kaldı. Sel nedeni ile evlerinde mahsur kalan vatandaşlar ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Konya'da etkili olan şiddetli sağanak sele neden oldu! Cadde ve sokaklar göle döndü

Konya'nın Kulu ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak sonrasında yaşanan sel günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Saatler süren sağanak yağmurun ardından ilçede birçok bölge su içinde kaldı. 

YAĞIŞ SONRASI SEL MEYDANA GELDİ

İlçeye bağlı bir çok mahallede akşam saatlerinde yağan şiddetli yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Karacadağ Mahallesi'nde bazı evlerin zemin katları ve bahçeleri sel suları ile doldu. Mahallenin dere yataklarında bulunan evlerde mahsur kalan vatandaşlar ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Ekipler, su dolan evlerde çalışma yaparken sel nedeniyle evlerde maddi hasar oluştu. Karacadağ Mahallesi Muhtarı Fikret Gençağa, 2 ev selden dolayı etkilendiğini ve mahallenin sel yataklarında bulunan sokaklardaki yollarında dağdan gelen sel suları nedeniyle zarar gördüğünü söyledi.

 

Konya'da etkili olan şiddetli sağanak sele neden oldu! Cadde ve sokaklar göle döndü - Resim : 1