Köpek saldırısına uğrayan Tunahan'ın babası tv100'e konuştu: Keşke komisyona gitmeseydim!

Köpek saldırısına uğrayarak ağır yaralanan Tunahan'ın babası Halil Yılmaz tv100 yayınında komisyondaki milletvekillerinin oğluna "geçmiş olsun" dileğinde bulunmadığını belirterek, "Vekillerimiz bizim sesimiz olur dedim ama onlar benim sesimi kıstı. Komisyona keşke gitmeseydim diyorum. Meclisi batsın, komisyonu batsın. Çok üzgünüm"" ifadelerini kullandı.

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, CHP 27. Dönem Milletvekili Turan Aydoğan, ceza hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, siyaset bilimci Alihan Limoncuoğlu, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk oldu. Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifinin TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda süren görüşmelerinde köpek saldırısına uğrayarak ağır yaralanan Tunahan'ın babası Halil Yılmaz ile milletvekilleri arasında yaşanan tartışma programda masaya yatırıldı. 

"HİÇBİR VEKİL ‘GEÇMİŞ OLSUN’ DEMEDİ"
tv100 yayınına bağlanan Tunahan'ın babası Halil Yılmaz "Orada konuşma yapan milletvekillerimizin hiçbiri bizim çocuklarımıza ‘Geçmiş olsun başınız sağ olsun’ demedi. Ben onları yaklaşık 8 saat saygı çerçevesinde dinledim. Görüşlerimiz aynı olacak diye bir şey yok, isteyen istediği gibi konuşabilir, isteyen sokaktaki hayvanları savunabilir ben çok doldum. Bir milletvekili bana ‘Sen kimsin?’ dedi, ben Tunahan’ın babasıyım. Buradan da söylüyorum benim çocuğum 15 büyük ameliyat geçirdi, 2 yıllık ameliyat sürecinin programı şu anda belli toplam 10 yıl sürecek ameliyat geçirecek, deri nakli yapılacak. Biz bu süreçte çok acılar yaşadık." dedi. 

"KEŞKE KOMİSYONA GİTMESEYDİM"
"Vekillerimiz bizim sesimiz olur dedim gördüğünüz gibi onlar benim sesimi kıstı" diyen Yılmaz "Ben bakmakla yükümlü olduğum çocuğuma sahip çıkamadım bu görüntüleri gördükçe de keşke gitmeseydim diyorum. Meclisi batsın, komisyonu batsın. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.