Koray Aydın ve 14 milletvekili Demokrat Parti'ye mi geçecek? Gültekin Uysal'dan tv100'e özel açıklama geldi

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın ve 14 milletvekilinin İYİ Parti'den istifa ederek Demokrat Parti'ye geçeceği iddiasıyla ilgili tv100'e konuştu. Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında Uysal ile görüştüğünü ve Uysal'ın bu iddianın doğru olmadığını söylediğini aktardı.

tv100.com yazarı Fuat Uğur ve Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın ve beraberindeki 14 milletvekilinin İYİ Parti'den istifa ederek Demokrat Parti'ye geçeceği iddiası programda masaya yatırıldı.

"BÖYLE BİR OLAY GÜNDEMİMİZDE DEĞİLDİR"
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile görüşen Sinan Burhan, söz konusu iddianın doğru olmadığını öğrendiğini belirtti. Burhan, Uysal'ın “Koray Aydın’ın 14 milletvekili ile Demokrat Parti’ye geçme konusu söz konusu mu?” sorusuna “Böyle bir olay gündemimizde değildir. Bu bir siyasi fantezidir. Demokrat Parti kurumsallaşmış, tarihe maloluş bir siyasi partidir. Pazarlıklara açık bir parti değildir.” yanıtını verdiğini açıkladı.