KÜLOTLU ÇORAP CİNAYETİ: ESKİ KIZ ARKADAŞ VE BABASINA MÜEBBET HAPİS

İstanbul’da geçen yıl el ve ayakları bağlanarak külotlu çorapla boğulan Semih Sevim cinayetinde karar verildi. Sevim’in tutuklu yargılanan eski kız arkadaşı Seçil Çiftçi’ye ağırlaştırılmış müebbet, babası Cemal Çiftçi’ye ise müebbet hapis cezası verildi.

KÜLOTLU ÇORAP CİNAYETİ: ESKİ KIZ ARKADAŞ VE BABASINA MÜEBBET HAPİS

Elleri ayakları bağlanmış halde bulundu, külotlu çorapla boğularak vahşice katledildi. Semih Sevim’in katillerine ceza yağdı.

2023 Ocak ayıydı, jandarma ekipleri Sancaktepe’de bir ceset buldu. Erkek cesedinin parmak izinden kimliğinin Semih Sevim’e ait olduğunu belirledi. Yapılan ilk incelemenin ardından, kendisinden haber alınmadığı için kayıp ihbarında bulunulduğu tespit edildi.

Sevim’in öldürülmeden önceki iletişim ve hareket trafiği belirlendi. Olayda şüphesi olduğu değerlendirilenlere yönelik olarak 4 ayrı adreste eş zamanlı arama yapıldı. Jandarma ekipleri, Sevim’in eski kız arkadaşı Seçil Çiftçi’nin çelişkili ifadelerinden şüphelendi.

Çiftçi ifadesinde eski erkek arkadaşıyla ayrıldıklarını, ancak kendisini rahatsız etmeye devam ettiğini iddia etti. Çıkan kavgada öldürdüğünü, sonra cesedi babası Cemal Çiftçi ile birlikte ormana bıraktıklarını itiraf etti.

Davanın karar duruşmasında; Seçil Çiftçi ağırlaştırılmış müebbet, babası Cemal Çiftçi ise müebbet hapis cezasına çarptırıldı.