Kura çekimi heyecanı! Trabzonspor’un Avrupa Ligi’ndeki rakibi belli olacak! İşte muhtemel rakipler

UEFA Avrupa Ligi’ne 2.Ön Eleme Turu’ndan katılacak olan Trabzonspor’un bu turdaki rakibi, bugün çekilecek kura çekimiyle belirlenecek. Kurada seri başı olan Trabzonspor, 1. ön eleme turunu geçen takımlardan birisi ile eşleşecek.

Kura çekimi heyecanı! Trabzonspor’un Avrupa Ligi’ndeki rakibi belli olacak! İşte muhtemel rakipler

Trendyol Süper Lig’i geçen sezon 3.sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etme hakkı elde eden Trabzonspor, turnuvaya 2.Ön Eleme Turu’ndan dahil oluyor. Bu kapsamda bordo-mavililerin bu turdaki rakibi bugün UEFA'nın İsviçre Nyon’da bulunan merkezinde yapılacak kura çekimi ile belirlenecek. Saat 14.00’da başlayacak kura çekiminde Trabzonspor, seri başı olacak.

TRABZONSPOR MAÇLARINI NE ZAMAN OYNAYACAK?

Bordo-mavililer, 1. ön eleme turunu geçen takımlardan birisi ile eşleşecek. 2. ön eleme maçları 25 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Karadeniz ekibi de üçüncü tur ve play-off turlarını geçerse yeni formattaki gruba kalmış olacak.

TRABZONSPOR’UN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Silkeborg IF (Danimarka), FC Kilmarnock (İskoçya), Panathinaikos (Yunanistan), FK Vojvodina (Sırbistan), Wisla Krakow (Polonya) (Tur atlarsa), Paphos FC (Güney Kıbrıs Rum Kesimi) (Tur atlarsa), Paksi (Macaristan) (Tur atlarsa), Tobyl Qostanai (Kazakistan) (Tur atlarsa)